Massage

Massage Næstved på Sydsjælland – en effektiv behandlingsmetode

Massage er en meget effektiv og god behandlingsmetode til behandling af smerter, spændinger, hævelser og skader i muskler og øvrige bløddele.

Den metode jeg behandler med – er den kendte fysiurgiske massage, der arbejder dybt i væv og muskulatur.

Når du kommer til en massagebehandling i min klinik, vil jeg til hver en tid tage udgangspunkt i dine ønsker og problematikker.

Ved en dybdegående muskelmassage, vil jeg bruger min kendskab omkring kroppens anatomi, og arbejder med musklerne fra udspring til hæfte. Via massagen vil jeg aktiver blodkredsløbet, vene- og lymfekredsløbet vil øges og affaldsstoffer føres mere effektivt væk, samt eventuelle væskeansamlinger formindskes eller fjernes helt. Når cirkulationen forbedres, får musklerne hurtigere nye forsyninger af ilt og næringsstoffer, som er essentielt for at musklen holder sig sund.

Ved almindelig udstrækning, udspændes der kun i musklens længderetning, men ved fysiurgisk massage udspændes vævet i alle retninger.

Hvorfor massagebehandling?

Gammelt arvæv fra skader i muskler, sener og ledbånd, smidiggøres af massage, og vil derfor fungere bedre efter en skade. Desuden virker massagen afslappende, og er et godt værn mod stress og dertil hørende gener, som spændingshovedpine, nakke- rygproblemer, søvnbesvær og meget andet – men virker også på fordøjelsessystemet, de indre organer, styrker immunforsvaret og giver fysisk og psykisk velvære

Dyrker man sport, vil fysiurgiske massage bevirke, at musklerne hurtigere restituerer og fungerer optimalt. Det må aldrig gøre usundt ondt at blive masseret.
Ved fysiurgisk massage kan der dog forekomme smerte, da man som massør arbejder i dybden på diverse problemområder – men min fornemmeste opgave er aldrig at overskride din smertegrænse, da musklen ved for høj smerte bare vil spænde imod, og du vil derfor ikke får noget ud af massagen.

Ofte kan jeg finde på at kombinere massagebehandlingen med akupunktur, da du derved vil få endnu mere ud af din behandling.

Har du brug for massagebehandling i Næstved og Sydsjælland området, så kontakt mig – og få en uforpligtende snak på Telefon 20 63 40 18.

Du kan se priser på massage her.

Massage